Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Camping-Les-Pommiers-Bungalowtent

In het hart van de Belgische Ardennen, midden in de prachtige natuur aan de rivier de Ourthe, ligt camping Les Pommiers. De camping bevindt zich op nog geen uur rijden vanaf Maastricht, maar toch waant u zich echt in het buitenland! Vanaf de camping bent u meteen in de Belgische Ardennen, met volop mogelijkheden voor mooie wandeltochten, kajakken, klimmen en klauteren in de steengroeve of een bezoek aan een van de leuke stadjes! 

Camping Les Pommiers is een eenvoudige, natuurlijke camping, direct gelegen aan de rivier. Op de camping vindt u een gezellige kampvuurplaats, sanitaire voorzieningen met gratis warm water en een recreatieveld. Op de camping vindt u ook de wooden tent, voor het gezellig samen zijn. Hier staan een voetbaltafel en er kunnen volop spelletjes worden gespeeld.

In de buurt van de camping kunt u onder meer:
• de grotten van Remouchamps bezoeken;
• het kleinste stadje van België bezoeken, Durbuy;
• zwemmen in het zwembad in Aywaille;
• prachtige wandelingen maken;
• kajakken op de river de Ourthe;
• midgetgolfen op camping le Confluent;
• klimmen en klauteren in de steengroeve Carriënta.


Faciliteiten

Camping Les Pommiers is een eenvoudige camping met de volgende faciliteiten:
• Receptie
• Terrasje met gratis WiFi
• Tafeltennis
• Kampvuurplaats
• Sanitairgebouw (gratis warme douches)
• Verhuur vuurkorf en verkoop hout
• Wooden tent, om gezellig samen te zijn, spelletjes te spelen, etc.

De bungalowtent voor 1-4 personen beschikt over de volgende faciliteiten:
• Een plek van minimaal 75m².
• 6 ampère stroom.
• Een waterkraan in de buurt van de huurtent.
• Keukenblok met complete inventaris (servies, bestek, opscheplepels, keukengerei, pannen, fornuis, koelkast).
• Comfortabele bedden met lattenbodems en luxe matrassen met kussens en dekbedden.
• Tafel met standenstoelen op de houten binnnenvloer.
• Een parkeerplek voor uw auto op de centrale parkeerplaats.
• Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.
• Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten zoals WiFi, speeltuintjes, afwasplekken etc.

Wanneer u met 5 of 6 personen boekt beschikt u daarnaast over een 2-persoons mini huurtent (naast de bungalowtent), met tevens comfortabele bedden met lattenbodems en luxe matrassen met kussens en dekbedden.

Waarborg
Wanneer u een huurtent heeft geboekt dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is € 100,- per huurtent en krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de huurtent en de inventaris schoon en compleet zijn opgeleverd.

Huisdieren/ roken
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in combinatie met een boeking in een huurtent. Bij een campingplek voor eigen kampeermiddel zijn huisdieren wel welkom en kunt u deze bijboeken voor €5,- per dier per nacht (max. 2).
Het is niet toegestaan om te roken in de huurtenten en centrale ruimtes.

Eindschoonmaak
U dient de huurtent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers. Liever niet poetsen op uw laatste vakantiedag? Voor € 29,50 doen wij dit voor u (u dient de huurtent dan wel veegschoon achter te laten, zie reisinformatie).


Activiteiten

Naast alle leuke activiteiten die onze reisleiding organiseert, kunt u op de camping ook verschillende outdooractiviteiten boeken. Een greep uit het aanbod vindt u hieronder. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud. Eenmaal op de camping aangekomen, ontvangt u van de reisleiding de exacte informatie over het actuele aanbod, het programma, de prijzen en kunt u met uw gezin de mogelijkheden overleggen.

Samen spreken jullie af welke activiteiten u wil gaan ondernemen en u neemt de starttijd en plaats van vertrek door. Let op dat sommige activiteiten starten/ plaatsvinden op een andere locatie. Onze outdoorinstructeurs nemen jullie mee met de activiteiten en zullen deze ook in alle zorgvuldigheid verzorgen.

Carriënta Outdoordôme € 42,00 p.p.: In onze groeve gaan we een aanéénschakeling doen van activiteiten. Obstakels moeten overwonnen worden. Denk aan het oversteken van een  touwbrug, klim langs de bergwand omhoog met de klettersteig, loop/klauter door het bos met onze bushwalk en ga netklimmen.

Bivak € 12,50 p.p.: Uw eigen hut bouwen om de nacht door te komen? Leer de fijne kneepjes om uw eigen maaltijd te bereiden en hoe jullie het warm kunnen hebben in de koude nachten.

Mountainbiken € 22,00 p.p.: Op een stoere fiets de berg op en dan downhill naar beneden, dit alles onder begeleiding van een instructeur.

FREEK Outdoor steppen € 19,00 p.p.: (vanaf 10 jaar), een fijne activiteit welke inspannend en gezellig is.

Kanovaren € 22,00 p.p.: In een kano sturen jullie met een peddel en leren jullie een aantal slagen en steunen om scherpe bochten te maken en uzelf overeind te houden. (afhankelijk van de waterstand).

Vlotvaren € 10,00 p.p. en € 7,50 p.p. tot 12 jaar: Met grote tonnen en met touwen maken we een vlot en proberen met de groep deze drijvend op de rivier te krijgen.

Shooting € 12,00 p.p.: Bestaande uit vier onderdelen; Handboogschieten, blaaspijpschieten, katapult schieten en luchtbuksschieten. 

Shoot Out € 15,00 p.p.: In een uitgezet veld gaan jullie in teams aan de slag. U kan het vergelijken met paintball of lasertag. Alleen nu is het met pijl en boog. Natuurlijk zitten er op de pijlen zachte kussentjes.

Adventure hike met tablet € 10,00 per tablet met max. 6 personen: Een mooie route die u loopt aan de hand van een tablet met opdrachten via GPS.

Wie is de Belgische Mol Hike € 5,00 p.p.: Een prachtige route lopen door de mooie natuur van de Belgische Ardennen, terwijl u ondertussen verschillende opdrachten doet om de mol te ontmaskeren. 

Bushcraft € 10,00 p.p.: Bij de bushcraft leert u de vaardigheden die u nodig heeft om in het bos te overleven. Maak het verblijf in het bos zo aangenaam mogelijk. 

Flintstone wagenrace € 10,00 p.p. en € 7,50 p.p. tot 12 jaar: Maak met anderen jullie eigen flintstone auto. Wanneer jullie de auto af hebben gaan jullie racen tegen andere teams. Eens kijken wie de snelste flintstone auto heeft! Boeken

Aantal Accommodatie 10-07 17-07 24-07 31-07 07-08 14-08
8 dagen 1-4 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL VOL
5 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL VOL
6 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL VOL
15 dagen 1-4 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL nvt
5 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL nvt
6 pers Bungalowtent VOL VOL VOL VOL VOL nvt

Inclusief:
Stroom in tent
Parkeerplaats voor 1 auto
Campingkosten
Tent en inventaris
Warme douches/water
Overnachting in bungalowtent
Recreatieprogramma

Exclusief:
Milieuheffing Ä 3.65 p.n. (verplicht)
Toeristenbelasting Ä 1.18 p.p.p.n. (verplicht)
Lakenpakketten Ä 9.50 per persoon (verplicht)
Vervoer naar de bestemming
Reserveringskosten Ä 31.50 (per boeking)
Verzekeringen

Toeslagen/bij te boeken opties:
Eindschoonmaak - € 29.5
Handdoekenpakket (badkamerhanddoeken) - € 8
Keukenpakket (keukenhanddoek + theedoek) - € 5
Kinderpakket (bedje en stoel) - € 20

Ter plaatse:
Optionele activiteiten en excursies - € 0
Borg per huurtent - € 100

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.