Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Camping-Pommiers-Campingplek

Net onder Luik, op een dik half uur rijden van Maastricht, in het hart van de Ardennen en aan de rivier de Ourthe, ligt camping Pommiers. Vanaf deze eenvoudige camping, kunt u een tal van uitstapjes maken in de Ardennen. Vele bezienswaardigheden zijn op korte afstand van de camping te vinden.

Op 15 minuten lopen, in Comblain au Pont ligt een klein bakkerswinkeltje met brood, melk, beleg en met 5 minuten rijden vindt u een Spar Supermarkt. In de directe omgeving, in Aywaille/Remouchamps, bevinden zich nog een Lidl, Aldi en Delhaize supermarkt. Voor wie niet zelf wil koken zijn er in de directe omgeving diverse gezellige restaurantjes met terrasjes zoals een Pizzeria en een Grieks restaurant. Iets verderop ligt het plaatsje Aywaille waar gezellige terrasjes, leuke shops en goede restaurantjes te vinden zijn.Zo kunt ondermeer het kleinste stadje van de wereld bezoeken, Durbuy. Of met een bootje de grotten van Remouchamps ontdekken. Ook voor wandelliefhebber is het een mooie uitvalsbasis, vanaf de camping starten een tal van wandelroutes.

In de buurt van camping kan je zwemmen in een groot openlucht zwembad in Aywaille. 

Een natuurlijke camping 
Eeuwenlang hebben de twee rivieren -de Ourthe en de Amblève- hun sporen achter gelaten door valleien en prachtige uitzichten te vormen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door deze prachtige omgeving! Beleef een onvergetelijke wandeling en volg spelenderwijs de bergrivier in de vallei van de Ninglingspo waar u via bruggetjes en bospaden van prachtige uitzichtpunten kunt genieten.

Niet ver van de camping liggende de bekende grotten van Remouchamps, het kuuroord Spa, de Hoge Venen, Plopsaland en het Safaripark Monde Sauvage. Ga per trein naar de boeiende stad Luik met haar beroemde markt.

 

 


Faciliteiten

In het hart van de Belgische Ardennen, midden in de prachtige natuur aan de rivier de Ourthe, ligt camping Les Pommiers.Op een klein uurtje rijden van Maastricht ligt deze rustige natuurcamping met 63 kampeerplaatsen in de plaats Chanxhe-Sprimont.

Door de centrale ligging en de goede fiets- en wandelpaden rond de camping is deze camping een ideaal vertrekpunt om de Belgische Ardennen te ontdekken.  

Op deze rustige en zeer groene camping aan de rivier vind u een (in 2016 geheel gerenoveerd) sanitairgebouw met 8 douches, toiletten en gratis warm water. Er staat een wasmachine en een droogtrommel. Er is een magnetron voor algemeen gebruik. Verder is er een gezellige kampvuurplaats, een recreatieveld, een receptie, terras met speeltuin voor de allerkleinsten. Kinderen vinden elkaar in de Wooden tent waar een voetbaltafel staat en waar spelletjes worden gedaan. 's Avonds maken we een groot kampvuur bij de Wooden tent waar we samen wat kunnen drinken en gezellig de belevenissen van de dag kunnen delen.

FACILITEITEN
• Receptie
• Terrasje met gratis WiFi
• Tafeltennis
• Kampvuurplaats
• Sanitairgebouw (gratis warme douches)
• Verhuur vuurkorf en verkoop hout

 

 

 

 

 

 


Activiteiten

Vanaf de camping worden er verschillende outdoor activiteiten georganiseerd zoals een Kanotocht over de rivier, Boogschieten, Outdoorsteppen, ATB-tochten, GPS- of fotospeurtochten, Outdoorsteppen, Speleologie, een bezoek aan de Grotten van Comblain-au-Pont of beleef een spannende dag in onze steengroeve Carriënta waar het grootste uitdagendste challenge-parcours in de Benelux ligt. (www.carrienta.com) Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim- en klauter steengroeve. Onze ervaren en zeer professionele instructeurs staan garant voor een goede begeleiding en veilig materiaal.

Activiteiten en excursies
Naast alle leuke activiteiten die onze reisleiding organiseren, kun je op de camping ook verschillende excursies boeken bij onze reisleider. Een greep uit het aanbod vind je hieronder. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud. Eenmaal op de camping aangekomen, ontvang je van de reisleiding de exacte informatie over het actuele aanbod, de prijzen en mogelijkheden.

Er worden volop activiteiten georganiseerd op en rondom de camping. Wil jij voordelig vooraf al wat vast zetten wat je tijdens je vakantie wil gaan doen boek van vooraf het outdoor pakket voor € 75,- p.p. vanaf 10 jaar en lengte min. 1,35 m. Je gaat dan gedurende je vakantie; Outdoor dag steen groeve CarrientaSteptocht (na instructie samen op pad op onze FREEK-steps voor een mooie tocht door de omgeving), Pizza-avond (versier je eigen pizzabodem, wij bakken hem voor je af), Shooting (Boogschieten/Buksschieten/ Kruisboogschieten/Blaaspijpschieten).

Je kunt ook het kidspakket voor € 39,-  bijboeken.  Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor de leeftijd 5 t/m 8 jaar. De kids dan gedurende je vakantie de volgende activiteiten doen. Steptocht, Met speciale kindersteps gaan de kinderen onder begeleiding een leuke tocht maken.  Pizza-avond (versier je eigen pizzabodem, wij bakken hem voor je af), Monkey climbing: Op een speciaal parcours kunnen de kids klimmen en klauteren onder begeleiding, Bushcraft, samen een shelter maken, water zuiveren en bruggen bouwen en een Speurtocht. 

Ter plaatse kun je onder andere de activiteiten boeken
:
Om alvast een indruk te krijgen welke activiteiten wij aanbieden hebben we onderstaand een overzichtje gemaakt. De onderstaande activiteiten kun je bij aankomst op de camping boeken. Bij de receptie ligt een formulier met de activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven. Je kunt dit formulier op de aankomstdag afgeven bij de betreffende medewerker. De instructeurs komen bij je langs om de betaling in ontvangst te nemen en met je de starttijd en plaats van vertrek door te nemen. Onze outdoor instructeurs nemen jullie mee met de activiteiten en zullen deze ook in alle zorgvuldigheid verzorgen.

Ter plaatse kun je onder andere de activiteiten boeken:

Carriënta Outdoordôme € 42,00 p.p.: in onze groeve gaan we een aanéénschakeling doen van activiteiten. Obstakels moeten overwonnen worden. Denk aan het oversteken van een  touwbrug, klim langs de bergwand omhoog met de klettersteig, loop/klauter door het bos met onze bushwalk, netklimmen en roetsj naar beneden aan de unieke tokkelbaan: Tokkel Grand Vitesse. (vanaf ongeveer 7 jr, min. 1.40 m en max. 100 kg).

Bivak € 12,50 p.p.: Je eigen hut bouwen om de nacht door te komen? Leer de fijne kneepjes om je eigen maaltijd te bereiden en hoe je het warm kan hebben in de koude nachten.

Mountainbiken € 22,00 p.p.: op een stoere fiets de berg op en dan downhill naar beneden, dit alles onder begeleiding van een instructeur.

FREEK Outdoor steppen € 19,00 p.p.: (vanaf 10 jaar), een fijne activiteit welke inspannend en gezellig is.

Kanovaren € 22,00 p.p.: in een kano stuur je met een peddel en leert een aantal slagen en steunen om scherpe bochten te maken en jezelf overeind te houden. (afhankelijk van de waterstand).


Vlotvaren € 10,00 p.p. en € 7,50 p.p. tot 12 jaar: met grote tonnen en met touwen maken we een vlot en proberen met de groep deze drijvend op de rivier te krijgen.


Shooting € 12,00 p.p.: Bestaande uit vier onderdelen; Handboogschieten, blaaspijpschieten, Kruisboogschieten en Luchtbuksschieten. 


Shoot Out € 15,00 p.p.: In een uitgezet veld ga je in teams aan de slag. Je kunt het vergelijken met paintball of lasertag. Alleen nu is het met pijl en boog. Natuurlijk zitten er op de pijlen zachte kussentjes.


Adventure hike met tablet € 10,00 p.p.: per tablet met max. 6 personen: een mooie route die je loopt aan de hand van een tablet met opdrachten via GPS.


Wie is de Belgische Mol Hike € 5,00 p.p.: Een prachtige route lopen door de mooie natuur van de Belgische Ardennen, terwijl je ondertussen verschillende opdrachten doet om de mol te ontmaskeren. 


Bushcraft € 10,00 p.p.: Bij de bushcraft leer je de vaardigheden die je nodig hebt om in het bos te overleven. Samen met de instructeur maken we het verblijf in het bos zo aangenaam mogelijk. 


Flintstone wagenrace € 10,00 p.p. vanaf 13 jaar / € 7,50 p.p. tot 12 jaar: Maak met anderen jullie eigen flintstone auto. Wanneer je de auto af hebt ga je racen tegen andere teams en kijk je wie de snelste flintstone auto heeft! 

 

 

 Boeken

Aantal Accommodatie 11-07 18-07 25-07 01-08 08-08 15-08
8 dagen 1-4 pers Campingplek € 159 € 159 € 159 € 159 € 159 € 159
5 pers Campingplek € 179 € 179 € 179 € 179 € 179 € 179
6 pers Campingplek € 199 € 199 € 199 € 199 € 199 € 199
7 pers Campingplek € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219
8 pers Campingplek € 239 € 239 € 239 € 239 € 239 € 239
15 dagen 1-4 pers Campingplek € 318 € 318 € 318 € 318 € 318 nvt
5 pers Campingplek € 358 € 358 € 358 € 358 € 358 nvt
6 pers Campingplek € 398 € 398 € 398 € 398 € 398 nvt
7 pers Campingplek € 438 € 438 € 438 € 438 € 438 nvt
8 pers Campingplek € 478 € 478 € 478 € 478 € 478 nvt
22 dagen 1-4 pers Campingplek € 477 € 477 € 477 € 477 nvt nvt
5 pers Campingplek € 537 € 537 € 537 € 537 nvt nvt
6 pers Campingplek € 597 € 597 € 597 € 597 nvt nvt
7 pers Campingplek € 657 € 657 € 657 € 657 nvt nvt
8 pers Campingplek € 717 € 717 € 717 € 717 nvt nvt

Inclusief:
Campingplek
Campingkosten
Warme douches/water
Recreatieprogramma

Exclusief:
Overheidsheffingen Ä 3 p.p.p.n
Stroom Ä 4,50 per nacht
Vervoer naar de bestemming
Reserveringskosten Ä 31.50 (per boeking)
Verzekeringen

Toeslagen/bij te boeken opties:
Stroom bij campingplek - 3 weken - € 94.5
Stroom bij campingplek - 2 weken - € 63
Stroom bij campingplek - 1 week - € 31.5

Ter plaatse:
Optionele activiteiten en excursies - € 0

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.