Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Aankomst en vertrek

U kunt vanaf 13:00 uur aankomen op uw bestemming om uw kampeerplaats of huurtent in gebruik te nemen.  Bij een huuraccommodatie controleert u vooraf samen met het team van NOA Vakanties uw accommdoatie, waarna NOA Vakanties een borg van Ä 50,- per accommodatie vraagt. Op uw vetrek dag dient de kampeerplek, huurtent of blokhut voor 11:00 uur vrij te zijn. De huurtent/blokhut dient schoon opgeleverd te worden, zodat het volgende gezin er ook weer van kan genieten! Samen met het team van NOA Vakanties controleert u de accommodatie. Is alles in orde dan ontvangt u uw borg retour. Mocht er iets kapot zijn, dan dient u dat ter plaatse te vergoeden volgens de inventarislijst die in de accommodatie ligt.

De zondag is bij NOA Vakanties een rustdag, waarop er een dienst wordt georganiseerd en er geen activiteiten plaats vinden. We stellen het dan ook zeer op prijs als onze gasten hier rekening mee houden en niet op de Zondag aan komen op een van onze campings. 

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.