Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Veel gestelde vragen

Leeftijden van kinderen en tieners:
Op onze campings boeken we kinderen en tieners in alle leeftijden: van 0-18 jaar. De kinderen kunnen ondermeer deelnemen aan de kinderanimatie en leuke sport en spel activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan allerlei outdooractiviteiten. Ook voor de tieners worden er tal van leuke activiteiten  georganiseerd, van sport en spel tot en met uitdagende outdooractiviteiten. 

Zwemmogelijkheden:
Frankrijk: De camping is gelegen aan de rivier de Loue, waar u in kunt zwemmen. Op 5 minuten rijden vindt u een groot zwembadcomplex, met een buiten- en binnenbad en glijbanen. Daarnaast zijn er nog enkele zwemmeren in de omgeving.

Duitsland: Op korte afstand van de camping (enkele kilomters met de auto) vindt u een groot zwembad, wat zowel een groot overdekt gedeelte heeft als een groot openluchtzwembad. Daarnaast vindt u met 15 minuten rijden een groot zwemmeer met een groot zandstrand, met snack en speeltuintje.

Oostenrijk: Op 5-10 minuten lopen vanaf de camping vindt u een natuurlijke zwemmeer, welke in de zomer zorgt voor verkoeling. Het water is erg schoon en heeft in de zomer een temperatuur van circa 22-23 graden. Met 10 minuten rijden staat u bij de grote Packer Stausee. Hier vindt u een groot zwemmeer met ligweides, snack en kunt u (zeil)bootjes huren.

Grootte van plekken:
Op onze campings zijn de plekken 80-100m2 groot, waarop 1 kampeermiddel, auto en een bijzettentje kunnen staan. Onze plekken zijn ingericht voor maximaal 8 personen. Mocht u met meer personen zijn, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor om te overleggen.

Grootte van het gezin:
Heeft u een gezin met meer dan 8 personen, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen (via: 0172 - 820 205 ) om een passende aanbieding te doen. U moet daarbij denken aan het bespreken van een extra grote plek, extra slaaptentjes etc.

Eigen caravan, tent of camper:
Op onze campings kunt u een huurtent boeken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom met uw eigen caravan, tent of camper!

Huisdieren:
Op al onze campings zijn huisdieren toegestaan. De huisdieren dienen op de camping wel aangelijnd te zijn of in een bench/kooi te zitten. In onze huurtenten en blokhutten zijn huisdieren niet toegestaan, naar het chalet in Oostenrijk kan u 1 huisdier mee nemen.

Preferenties op plekken:
U kunt bij uw boeking een preferentie aangeven voor een plek op de camping. Wij kunnen dit echter niet garanderen! Wij boeken vooraf niet op vaste campingplaatsen in. Alleen in geval van medische noodzaken kunt u een urgentie aangeven voor een plek, waar we dan ook voor zullen zorgen.

Faciliteiten van de campings:
Faciliteiten van de camping vindt u op deze website bij de desbetreffende bestemmingen.

Reisafstand vanaf Utrecht:
Frankrijk: 727 km +/- 7,25 uur met de auto
(route is geheel tolvrij!)

Duitsland: 403 km +/- 3,75 uur met de auto 


Oostenrijk: 1.146 km +/- 11 uur met de auto
Voor Oostenrijk heeft u vignet nodig, vooraf kunt u deze aanschaffen bij de ANWB. Daarnaast betaald u bij de Bosrucktunnel nog tol van eur. 5,- per rit. U kunt deze al van te voren aanschaffen op: https://shop.asfinag.at/en/product-configuration/id/Videomaut dan hoeft u niet te wachten voor de tunnel!

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.