Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Aanvullende informatie

Aankomst, vertrek en borg:
U kunt vanaf 13:00 uur aankomen op uw bestemming om uw kampeerplaats of huurtent in gebruik te nemen.  Bij een huurtent controleert u vooraf samen met het team van NOA Vakanties uw tent, waarna NOA een borg van Ä 50,- per tent vraagt. Op uw vetrekdag dient de kampeerplek of huurtent voor 11:00 uur vrij te zijn. De huurtent dient schoon opgeleverd te worden, zodat het volgende gezin er ook weer van kan genieten! Samen met het team van NOA Vakanties controleert u de huurtent. Is alles in orde dan ontvangt u uw borg retour. Mocht er iets kapot zijn, dan dient u dat ter plaatse te vergoeden volgens de inventarislijst die in de huurtent ligt.

Stroom op de camping:
Al onze huurtenten zijn voorzien van een stekkerblok en een lamp in de tent. De toeslag voor stroom is verplicht en dient u bij boeking aan te klikken.

Komt u met uw eigen tent/caravan/vouwwagen naar onze campings en wilt u stroom gebruiken? Geef dit dan aan bij uw boeking (Ä 4,50 per nacht).

Gasgebruik in de huurtent:
In onze huurtenten vindt u een kooktoestel, dat werkt op gas. Zoals u zult begrijpen gaan deze leeg door gebruik. Om te voorkomen dat u of de volgende gast zonder gas komt te zitten, vragen wij u ter plaatse een gasbijdrage van Ä 14,50 per week.

Campingplaats en auto:
Op onze camping Le Pre Baily en camping Hebalm kunt u uw auto naast uw kampeermiddel plaatsen. Op camping Lumdatal in Duitsland dient u uw auto op de parkeerplaats naast de camping neer te zetten, alleen tijdens de aankomst en vertrekdag kunt u met de auto de camping op. 

Reisinformatie:
Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt u van ons de reisinformatie, met daarin een paklijst, laatste informatie, adres, telefoonnumers en route naar de camping, voucher en onze noodnummers.

Adventure Pakket:

Adventure pakket Le Pre Baily
Op onze bestemming in Frankrijk kunt u adventure pakket boeken. Prijs Ä 45,- p.p. (minimale leeftijd 6 jaar) bestaande uit:
- Via Ferrata / Klettersteig
- Vlot bouwen en varen
- Boogschieten 
- GPS Tocht

Adventure pakket Lumdatal
Op onze bestemming Lumdatal in Duitsland kunt u vooraf een Actiefpakket boeken. Prijs Ä 49,- p.p. (minimale leeftijd 6 jaar). Dit pakket bestaat uit:
- Rotsklimmen en abseilen
- GPS Geocaching
- Boogschieten
- KanoŽn

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.