Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Ontevreden

Voor vertrek niet tevreden

Mocht u voordat u met NOA Vakanties op vakantie gaat niet tevreden zijn over de dienstverlening, dan verzoeken we u om direct een e-mail te sturen naar info@noa-vakanties.nl .

Ter plaatse niet tevreden
Het kan voorkomen dat u ontevreden bent over de tent, camping, vervoer of geboekte activiteiten. Wilt u hierover een klacht indienen neem dan direct contact op met de reisleiding ter plaatse. Is er geen reisleiding aanwezig of wordt de klacht (door hem/haar) niet naar behoren opgelost, dan dient u direct contact op te nemen met ons hoofdkantoor in Nederland 0031 (0)172-820205 of buiten kantoortijden +31.6. 39 87 01 43. De kosten van dit telefoongesprek worden door NOA Vakanties vergoed. Op het moment zelf kan er vaak wat aan uw opmerkingen/klachten worden gedaan.

Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld (op het hoofdkantoor) en niet op een door de reisleiding ondertekend klachtenformulier zijn weergegeven worden in Nederland niet in behandeling genomen. Voor het in behandeling kunnen nemen dient u ter plaatse altijd een klachtenformulier volledig in te vullen en door de reisleiding te laten ondertekenen.

Achteraf niet tevreden
Het kan voorkomen dat u ontevreden bent over de tent, camping, vervoer of geboekte activiteiten. Wilt u hierover een klacht indienen, doe dat dan binnen 1 maand na thuiskomst. Schrijf een brief met daarin kort en bondig uw opmerkingen en voeg daarbij het ondertekende klachtenformulier. U kunt alleen opmerkingen maken over uw eigen vakantie en uw eigen beleving. U kunt dus niet schrijven namens derden of over de vakantie van derden. NOA Vakanties stuurt u binnen 6 weken een reactie of een ontvangstbevestiging.

Het kan voorkomen dat u achteraf ontevreden bent, maar u bent niet in het bezit van een klachtenformulier. Dan is het helaas niet mogelijk om een klacht in te dienen conform onze voorwaarden art. 14. Voor het in behandeling kunnen nemen dient u ter plaatse een klachtenformulier volledig in te vullen en door de reisleiding te laten ondertekenen. Wel zal NOA Vakanties een dergelijke melding (dus achteraf zonder klachtenformulier) gebruiken om de kwaliteit van haar dienstverlening constant te verbeteren.

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.