Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Borg

Bij aankomst in de accommodatie van NOA Vakanties controleert u samen met de reisbegeleiding de staat van de tent, en kijkt u of de inventaris compleet is. De inventarislijst is op de locatie in de tent aanwezig. Is alles in orde, dan vraagt NOA Vakanties een borg. Op de dag van vertrek controleert u de tent en inventaris weer samen met de reisbegeleiding en als alles heel en compleet is, ontvangt u de borg retour. De prijzen van de verschillende items staan op de inventarislijst.

Wilt u de eventuele schade declareren bij een verzekeraar, vraag dan om een bonnetje als bewijs van betaling. Uiteraard dient u de tent ook schoon, heel en compleet achter te laten, zodat de volgende gast er weer met plezier gebruik van kan maken. Bent u klaar voor vertrek, neem dan contact op met de reisbegeleiding en doe samen de eindcontrole. Is alles in orde, dan ontvangt u de borg retour. Wilt u heel vroeg vertrekken, maak daar dan een afspraak over met de reisbegeleiding (ook i.v.m. het kunnen vertrekken met de auto vanaf de camping ).

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.