Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Onze activiteiten en excursies

Naast alle praktische zaken organiseert ons team op locatie ook leuke excursies en activiteiten die garant staan voor een geslaagde vakantie.  Op de bestemmingspaginaís vindt u alle informatie over de excursies en activiteiten, zoals ze deze zomer op uw bestemmingen zullen plaats vinden. Ook de richtprijzen zijn hierbij vermeld. Door omstandigheden kunnen de nieuwe excursies, activiteiten en prijzen per bestemming iets afwijken van de beschreven programmaís. Alle ter plaatse te boeken excursies en activiteiten gaan uitsluitend door bij voldoende deelname.
 
Ter plaatse geboekt bij het team van NOA Vakanties 
NOA Vakanties heeft op al haar bestemmingen een Nederlands team bij wie u altijd (soms op bepaalde tijden) terecht kunt. Het team informeert u over de bestemming, geeft adviezen en organiseert activiteiten, kinderclubs en outdooractiviteiten. De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten in deze gids vermelde programma van de reis, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de reisleiding van NOA Vakanties wordt georganiseerd. NOA Vakanties noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.
Voor de meeste activiteiten geldt wel een minimale deelname van 6 deelnemers.

Ter plaatse geboekt bij lokale agent
De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten die worden gekocht, gereserveerd, danwel geboekt bij een lokale agent, bureau en/of bedrijf binnen of buiten het in de gids, offerte of overeenkomst vermelde programma van de reis, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze (mede) door de reisleiding/instructeurs van NOA Vakanties wordt georganiseerd. NOA Vakanties noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Aansprakelijkheid
De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten het in deze gids vermelde programma van de reis, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de reisleiding van NOA Vakanties wordt georganiseerd. NOA Vakanties noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.