Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Boeken op website

Het boekingssysteem van NOA Vakanties is in principe real-time boekbaar. Op het moment dat u op de website een boeking heeft gemaakt en uw gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u een bevestiginsmail. NOA Vakanties beschouwt  dit als een definitieve boeking. Wilt u daarna nog wijzigingen aanbrengen in uw boeking of annuleren, dan zijn hieraan kosten verbonden conform onze voorwaarden.

NOA Vakanties behoudt zich het recht voor om de door u geboekte reis niet definitief te boeken. De reden hiervoor is dat een reis zowel telefonisch als online geboekt kan worden en dus incidenteel dubbel verkocht kan worden. Daarbij is het bijhouden van onze voorraad handwerk en kan daar een menselijke fout in gemaakt worden. Indien u een reis boekt welke toch niet meer beschikbaar blijkt, nemen wij contact met u op en bieden we u een volwaardig alternatief.

Wilt u hier geen gebruik van maken, dan vervalt de boeking en heeft u uiteraard verder geen kosten en ontvangt u geen factuur.

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.