Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Programma op onze campings.

Op onze beide campings is een team aanwezig die een tal van activiteiten organiseert, voor zowel jong als oud. Van sport en spel activiteiten tot en met kinderclubs! De programma's rouleren, zodat u bij meerdere weken kamperen niet elke week dezelfde activiteiten heeft.

Kinderclubs
Drie keer in de week organiseert het team een kinderclub voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, waar ze naast een knutselwerkje of een activiteit ook een Bijbelverhaal krijgen verteld. 

Sportactiviteiten
Op de camping horen natuurlijk sportactiviteiten plaats te vinden! Ons team organiseert dan ook in het weekprogramma ondermeer een voetbal- en volleybaltoernooi. Maar ook een kwallebaltoernooi kan in het programma staan.

Outdooractiviteiten
In het team van NOA bevinden zich ook outdoorinstructeurs, die u meenemen voor een leuke (in)spannende activiteit! Zo kunt u ondermeer gaan klimmen en klauteren tijdens het rotsklimmen en abseilen in Duitsland en Frankrijk, een kanotocht maken of de omgeving verkennen tijdens een mountainbiketocht. De meeste activiteiten (ook het klimmen en klauteren) zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en natuurlijk ook erg leuk voor tieners en volwassenen!

Tieneractiviteiten
Ook voor de tieners organiseert het team apart leuke activiteiten. Van sportactiviteiten, een bivak midden in de natuur, een spannend avondspel tot en met een echte dropping. Ook op de zondag wordt er apart aandacht besteed aan de tieners en hebben zij een eigen Bijbelstudie.

Gezamenlijke activiteiten
Op de zondagmiddag organiseert het team een wandeling door de omgeving, waarbij u naast u mede-kampeerders ook de omgeving van de camping kan ontdekken. Daarnaast organiseert het team een gezellige pannenkoekenavond en een BBQ, waar u samen met uw gezin kan aanschuiven.

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.