Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Hoofdboeker

De hoofdboeker is de contactpersoon die namens de party (groep van boekers) boekt. Deze persoon is hoofdelijk aansprakelijk voor de hele boeking. Wij adviseren daarom om voorzichtig te werk te gaan bij het organiseren van een groepsreis of break voor derden. Zorg dat u zeker bent van de deelname van de overige deelnemers en let op de betaling.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen Ä 29,50 per boeking van maximaal 9 personen.

Reissom

De gepubliceerde reissommen zijn gebaseerd op de prijzen, geldkoersen en belastingen zoals deze bij NOA Vakanties bekend waren bij het in druk geven van onze brochure en het publiceren van onze website in december jl. Wij behouden echter wel het recht om de reissom te wijzigen indien wijzigingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven.

Volgorde programma onder voorbehoud

De in deze brochure gepubliceerde programmaís zijn onder voorbehoud van het weer, de groepssamenstelling, de drukte op de locaties en andere zaken die van invloed kunnen zijn. Natuurlijk komen normaalgesproken alle geboekte onderdelen aan bod en als er iets uit mocht vallen, dan organiseert NOA Vakanties in overleg met de hoofdboeker meteen een alternatief. U bent immers niet gekomen om stil te zitten..

 

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.