Contact   0172-820205 klein logo

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen
in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.

Christelijke reisorganisatie Noa Vakanties

NOA Vakanties:
NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor gezinnen op drie christelijke campings in Duitsland, Oostenrijk en in Frankrijk. De campings zijn gelegen in het Duitse Lahntal, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura. NOA vakanties is een christelijke reisorganisatie en is een initiatief van de oprichters van de christelijke jongerenreisorganisatie BAS Travel. We zijn een interkerkelijke reisorganisatie en niet gebonden aan een kerk of gemeente. U kunt bij ons met een eigen tent afreizen, of een huurtent boeken op onze camping in KarinthiŽ, Franse Jura of in het Duitse Lahntal. Samen met het gehele team zorgen we er voor dat u en uw gezin een onvergetelijke vakantie beleven, in eigen sfeer! 

Christelijk karakter:
NOA Vakanties organiseert haar vakanties vanuit een duidelijke christelijke identiteit. Samen met uw gezin God ontmoeten tijdens de Bijbelstudies en sing-in bij het kampvuur.

De Zondag is bij NOA Vakanties een rustdag, waarop er een dienst wordt georganiseerd en er geen activiteiten plaats vinden.  We stellen het dan ook zeer op prijs als onze gasten hier rekening mee houden en niet op de zondag aan komen op een van onze campings.

Team:
Het team van NOA bestaat uit enhousiaste mensen, die vanuit hun christelijke identiteit u graag een geweldige vakantie bezorgen! Ze zijn door NOA Vakanties opgeleid en beschikken veelal over een sportieve opleiding aan het CIOS, Pabo of ALO.

NOA sponsort:
NOA Vakanties sponsort ZOA-Vluchtelingenzorg met een van haar projecten.

Christelijke camping in de Belgische Ardennen, KarinthiŽ in Oostenrijk en in de Franse Jura.
Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer!
Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een compleet ingerichte huurtent of chalet.